Selecteer uw regio

Meer informatie

Elektrische Installaties
Werkzaamheden
Bedrijven
Doos met sticker

Elektrotechnische installaties

Bij de aanleg van een nieuwe installatie voor uw bedrijf is een goede voorbereiding het belangrijkste. Hoe beter u bent voorbereid en hoe beter u uw plan heeft uitgedacht, hoe meer voordelen u uit de nieuwe installatie kunt halen. U kunt hiervoor het beste een expert op het gebied van elektrotechniek inschakelen. Wanneer het ontwerp is voltooid, kunnen de plannen gerealiseerd worden. De nieuwe installatie moet in alle gevallen voldoen aan de NEN 1010 (zie inspecties en keuringen)

Elke elektrische installatie zal op den duur slijten. Om ernstige schade te voorkomen is het verstandig om uw installatie goed te onderhouden. Bij sommige elektrotechnische installatiebedrijven kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Uw installatie wordt dan op vaste tijden en data gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u een goed inzicht in de kosten hebt, zodat u ruim van tevoren een budget vrij kunt maken.
Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf, bent u verantwoordelijk voor de elektrische installatie. Een regelmatige inspectie is daarom van groot belang.

Veel elektrotechnische installatiebedrijven beschikken over een 24-uursservice. Een storing van het netwerk in uw organisatie kan vervelende gevolgen hebben voor de werkzaamheden. In bijna alle gevallen zijn uw werknemers afhankelijk van het elektrische netwerk. Met de 24uursservice komt de elektricien zo snel mogelijk op locatie om het probleem te verhelpen.