Selecteer uw regio

Meer informatie

Elektrische Installaties
Werkzaamheden
Bedrijven
Doos met sticker

Beveiligingsinstallaties

Een goed beveiligd huis geeft u meer rust. De mogelijkheden op het gebied van beveiligingsinstallaties zijn zeer uitgebreid.

Inbraakbeveiliging

Door een inbraakbeveiliging te installeren kunt u zorgeloos op vakantie. Een beveiligingsinstallatie kan bestaan uit een alarm of een camera met bewegingsdetector en fotofunctie.

Brandbeveiliging

Het vroegtijdig ontdekken van brand is van groot belang. Hoe eerder een brand wordt ontdekt, hoe sneller men hierop kan reageren. Doordat brand vaak te laat wordt ontdekt, vallen er onnodig gewonden of zelfs doden. Een rookmelder waarschuwt u op tijd zodat u er zeker van bent op tijd in actie te komen. Een vakman weet precies welk type rookmelder en waar deze geplaatst moet worden.

Meldkamer

Openbare gebouwen en bedrijven maken vaak gebruik van een meldkamer. Wanneer er sprake is van inbraak of brand komt deze informatie automatisch binnen in de meldkamer. De meldkamer kan dan direct hulpdiensten inschakelen.

Toegangscontrolesystemen

Speciaal voor openbare gebouwen en bedrijven kunnen toegangscontrolesystemen worden geïnstalleerd. Ongewenste bezoekers kunnen via deze systemen buiten worden gehouden. Verificatie of identificatie is nodig om binnen te komen. Voorbeelden zijn slagbomen en hekwerken die op afstand te bedienen zijn, of toegang verlenen door middel van irisscans of pasjes.

Bliksembeveiliging

Een blikseminslag kan ernstige gevolgen hebben. Een goede bliksembeveiliging kan deze gevolgen worden voorkomen, of waarmee de schade in elk geval beperkt blijft. Een bliksemafleider zorgt ervoor dat wanneer de bliksem inslaat, deze via de afleider naar de aarde wordt geleid.